WOLONTARIAT

Fundacja VADEMECUM działa na rzecz osób niepełnosprawnych, wykluczonych oraz biednych - osób, które wymagają pomocy. Aby trafić do jak największego grona potrzebujących, potrzebujemy również CIEBIE !!!

W naszej organizacji każdy może pomagać. Jeżeli uważasz, że masz to "coś", co innym może się przydać to nawiąż z nami współpracę. Jeżeli zaś nie wierzysz w to, że możesz i potrafisz pomagać, to u nas również znajdziesz swoje miejsce. Z nami odkryjesz w sobie pokłady umiejętności i szybko się przekonasz, że również i TY możesz pomagać !!!

Co musisz zrobić, aby do nas dołączyć? Skontaktuj się z nami telefonicznie bądź przez e-mail i powiedz nam coś o sobie. Najważniejsze, że chcesz POMAGAĆ. A z nami Ci się to uda !!!

Dlaczego warto do nas dołączyć?

U nas i z nami masz możliwość rozwoju swoich umiejętności oraz odkrywania nowych. Masz możliwość zdobycia doświadczenia, które w przyszłości zaprocentuje w pracy i życiu osobistym. W inspirującej i miłej atmosferze będziesz miał możliwość udziału w realizowanych projektach. Nawiążesz ciekawe znajomości, udoskonalisz swoje umiejętności pracy w grupie, a przy tym będziesz pomagał potrzebującym.

U nas również znajdą swoje miejsce specjaliści, którzy chcieliby część swojego czasu przeznaczyć na pracę dla innych. Jest to również miejsce dla studentów, którzy chcieliby nabyć doświadczenia praktycznego w trakcie studiów.

Nie wahaj się i skontaktuj się z nami !!! Jeżeli masz od 16 do 200 lat, to oferta jest właśnie dla Ciebie !!!

Poniżej możliwe formy kontaktu:

tel.                795 - 994 - 994

e-mail:          biuro@fundacja-vademecum.org.pl   (w tytule maila napisz "wolontariat")

lub poprzez poniższy formularz:

Pola oznaczone * są wymagane.