Witajcie na stronie Klubu Rodziców "Silniejsi Razem"

Klub zrzesza Rodziców dzieci niepełnosprawnych bez względu na rodzaj niepełnosprawności. Jest miejscem, gdzie spotkasz ludzi podobnych do siebie, borykających się często z tymi samymi problemami co TY. Rodziców, którzy nie tracą pogody ducha, przyjacielskich, rozumiejących innego człowieka, a nade wszystko wrażliwych na potrzeby drugiego Człowieka. W Klubie spędzisz miłe chwile przy kawie i ciastku, a co najważniejsze w dobrym towarzystwie. Oprócz rozrywki i przyjemnego spędzenia czasu dowiesz się "co w trawie piszczy" na temat spraw, które bezpośrednio Ciebie i Twojego dziecka dotyczą. Jednym słowem łączymy przyjemne z pożytecznym!!!

A co jeżeli mieszkasz daleko i nie możesz do nas przyjechać? Dla Ciebie oferujemy wirtualne spotkania w Klubie na Facebooku (grupa zamknięta), gdzie dowiesz się o wszystkim co się u nas dzieje. Osobistego kontaktu nie gwarantujemy, ale atmosferę taką jak w "realu" z pewnością tam znajdziesz :) A może choć czasem uda Ci się do nas wpaść?

Zapraszamy :)

Pola oznaczone * są wymagane.

Mając na uwadze konieczność zapewnienia bezpieczeństwa przetwarzania i ochrony powierzanych danych osobowych, Fundacja "VADEMECUM"  przetwarza w trybie art. 23 ust. 1 pkt 3 i 5 oraz art. 27 ust. 2 pkt 4 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2014 r., poz. 1182 z późń. zm.) dane osobowe w celu realizacji umowy, gdy osoba, której dane dotyczą, jest jej stroną lub gdy jest to niezbędne do podjęcia działań przed zawarciem umowy na żądanie osoby, której dane dotyczą, jak również, gdy, jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez administratorów danych albo odbiorców danych, a przetwarzanie nie narusza praw i wolności osoby, której dane dotyczą oraz na podstawie art. 24 ust. 1 przywołanego przepisu informuje, że:

1.  administratorem danych jest Fundacja "VADEMECUM" 41-809 Zabrze, ul. Sikorskiego 85 woj. śląskie; Sąd Rejonowy w Gliwicach Wydział X Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego KRS 0000526339 ;  NIP 6482772163; REGON: 243688324
  2.  podawanie danych jest dobrowolne
  3.  dane nie są udostępniane innym podmiotom
  4.  osoby, których dane są zbierane posiadają prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.

Regulamin Klubu Rodzica "SILNIEJSI RAZEM" Kliknij tutaj

Klub Rodziców wspiera merytorycznie Fundacja MIERZ WYŻEJ